sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

sipulikukat

Sipulikukkija ja muitakin kevään kukkijia.
Tässä muutama kuva kevää kukkijosta. Sipuli kukat on pää-osissa. Naapureille jo sanoin, että elelee antako miun osttoo ennen yhtään sipullii. Ei meinnoo mahtua minnekään.


 Litlistä ostetut pionit kukki jo heti talven jälkeen. Niitä ostin syksyllä kahta väriä. Mutta samaa väriä oli molemmat. Piti toinen olla kirkkaan punanen.

 Särkynytsydän ekaa kertaa kukki myös.
 Esikot kukki tänä vuonna kauniisti.






 Palloesikko kukki kaun

Pikarililjat on yhdet lempparini. Mutta kyllä tulppaanit ja narsissit myös ovat kauniita. Ja ne kyllä kukkikin tänä vuonna pitkään. 

Narsisseja löysin tänä vuonna 10 sorttia, muutama on hävinnyt. Tulppaaneja on monta eri väriä ja kokoa. Mutta suurimmat on pienentyneet normaali kokoisiksi. Eivät taida monia vuosia jaksaa kukkia suurina. Lannotusta varmaan kaipaisivat.

Miulla on ongelmia, kun en saa kuvija siirrettyä puhelimesta. Ei näytä kun muutaman kuvan kuukauden takaisesta. Liian täynnä taitaa olla kuvia koko puhelin.

 Yritän taas joskus saada uutta esille.

1 kommentti:

  1. Ihanat on sipulikukkasi. Minä aion lisätä sipuleita ainakin narsisseja.Tulppaanit kiinnostaisi, mutta täällä on myyriä, kylläkin vähän. No syksy näyttää mikä kiinnostaa.

    VastaaPoista